Zásady ochrany osobních údajů

Akce Keltský telegraf je pořádána jednou ročně o první jarní sobotě. Jde o propojení významných kopců v krajině pomocí světelného signálu.
Pro zorganizování tohoto spojení jsou používány vymoženosti dnešní doby jako počítače, web www.keltskytelegraf.cz, e-mail, mobilní telefon.
Správcem osobních údajů účastníků akce jsou organizátoři akce, kteří s vašimi údaji pracují v excelovských tabulkách a v e-mailové komunikaci.

Při registraci stanoviště účastník vyplňuje:

Jméno, které nemusí být úplné nebo může být přezdívka. Jméno účastníka na stanovišti se zobrazuje na mapě KT.

E-mail , protože e-maily jsou hlavním způsobem komunikace mezi aktéry akce. Pomocí e-mailů se účastníci akce dozvídají instrukce k akci, a především časový rozvrh světelné signalizace na kopcích. Pomocí e-mailů mohou komunikovat účastníci mezi sebou. E-mail účastníka na stanovišti se nezobrazuje na mapě KT.

Telefon  je nepovinný údaj, pro možnost případné rychlé komunikace organizátorů s účastníkem.

Vyznačení stanoviště je umístění stanoviště na mapě definované GPS souřadnicemi. Toto není osobní údaj účastníka.

Vaše osobní údaje chráníme a nikomu třetímu nepředáváme ani neprodáváme.

Vaše účast na akci je dobrovolná. Svou registrací souhlasíte s popsaným způsobem práce s vašimi údaji.

Kdykoliv můžete požádat o okamžité zrušení všech svých údajů v našich seznamech i na webu www.keltskytelegraf.cz.

Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • Požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  • Požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • Požadovat výmaz těchto osobních údajů
  • V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na organizátory nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Cookies

Webové stránky používají cookies za účelem zlepšení uživatelského komfortu, jelikož jejich povolení umožňuje zapamatovat si vás a vaše individuální nastavení a předvolby. Cookie je jednoduchý textový soubor, jenž je uložen ve vašem počítači, notebooku nebo mobilním zařízení. Webové stránky jsou schopny takovou cookie najít a přečíst její obsah. Takřka všechny webové stránky cookies používají a tyto soubory nejsou pro váš uživatelský systém škodlivé.
Webové stránky používají anonymní cookies Google Analytics, což je nástroj pro měření návštěvnosti webových stránek.
Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Po 26 měsících se vše maže a zůstávají jen anonymní souhrnná data. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu vnímám jako oprávněný zájem správce.
Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat. Pokud se rozhodnete cookies zakázat, můžete přijít o některé funkce webových stránek. Cookies můžete vymazat v historii prohlížeče.